Gelukkig nieuw jaar allemaal! Bij deze het eerste artikel van 2018:

Mijn make up tasje is één van de dingen die absoluut nooit in mijn tas mag ontbreken. Er zit van alles in voor just in case... en ik ben zo iemand die alles bij zich wilt hebben mocht ik een keer wat nodig hebben. Oogdruppels, een pincet, een veiligheidsspeld, pleisters, een extra paar lenzen, nagellijm, een spiegeltje... Je kunt je voorstellen dat mijn toilettasje aardig groot is! Ik heb er een met twee vakken, waarvan ik één vak gebruik voor de hebbedingetjes die ik eerder opnoemde, en de ander staat geheel in het teken van: make up!

Make up Revolution
En de make up, daar gaat het in dit artikel om. Ik heb namelijk ideale miniatuur varianten van mijn favoriete producten weten te ontdekken, zodat ik elke make up look die ik maar wil ook onderweg kan maken. Ik zal je niet al mijn make up laten zien dat ik dagelijks meesleep, maar sowieso de basics zoals een kleine foundation, concealer, poeder, bronzer en simpele lipgloss heb ik altijd bij me. Het enige wat ik niet in een mini formaat bij me heb is mijn oogschaduwpalet van Make up Revolution. Dit palet bevat mijn meest favoriete kleuren en daarnaast matte en shimmery varianten. Ideaal voor smokey eyes of juist een naturel look!

Lancôme mascara, eyeliner & Giorgio Armani lipstick
Om nog even bij de ogen te blijven: van Lancôme heb ik een mini oogpotlood wat lekker smudgy is, zodat ik deze als eyeliner kan gebruiken. Daarnaast heb ik de kleine variant van de Lancôme Hypnose mascara... Dit is mijn meest favoriete mascara ooit! De textuur is best stevig, waardoor mijn wimpers een volume boost krijgen en je de mascara lekker kunt opbouwen. Verder heb ik nog een mini rode lipstick, de Rouge Ecstasy lipstick van Giorgio Armani, welke echt een intense kleur heeft én lekker zacht aanvoelt. Met lipstick heb ik al gauw dat ik velletjes op mijn lippen krijg, maar met deze is dat absoluut niet het geval.

Si Giorgio Armani
Een andere erg fijne mini voor in je toilettasje: een kleine pafum! Ik heb Si van Giorgio Armani in een 10 of 15 ml flesje, wat echt ideaal is voor onderweg. Met deze mini varianten kan ik altijd dezelfde make up look creëren als wat ik thuis zou doen, met een veel grotere voorraad aan make up;) Check hieronder de producten! Het oogschaduw pallet heb ik gekocht bij de Etos, de andere mini's zaten in een setje wat ik in Engeland heb gekocht bij Boots.

Wat mag er écht niet ontbreken in jouw toilettasje voor onderweg?