Ongeveer 5 maanden geleden schreef ik een artikel over hoe mijn neuscorrectie met fillers écht mijn leven heeft veranderd. Dat artikel wilde ik eerst helemaal niet schrijven, omdat ik ergens toch bang was voor de reacties van anderen. Uiteindelijk dacht ik: 'ik moet het júist delen!' en achteraf ben ik heel blij dat ik dat gedaan heb. Je kunt hier lezen waarom. Het is wel Engelstalig, omdat ik pas sinds kort in het Nederlands ben gaan schrijven;)

Nog bijna elke dag kijk in de spiegel en dan denk ik: 'ongelooflijk dat ze dit ervan hebben kunnen maken'. Gewoon met fillers! Zo'n kleine ingreep en zo'n grote impact op mijn zelfvertrouwen. Aangezien ik zelf niet blijer had kunnen zijn met mijn nieuwe neus had het me niet zo veel uitgemaakt; maar ik vond het tóch leuk om te horen dat er alleen maar positieve reacties waren! Ik heb zelfs van één van mijn lezers gehoord dat zij eerst geen idee had van het bestaan van deze behandeling en dat ze na het lezen van mijn artikel zelf ook een neuscorrectie met fillers heeft laten uitvoeren. Dan ben ik toch blij dat ik mijn verhaal gedaan heb. 😊

9 maanden later...
Ik was een beetje huiverig voor het resultaat na een aantal maanden. Ze zeiden natuurlijk wel dat het 1,5 tot 2 jaar bleef zitten... Maar ik heb eerder ook lipfillers gehad en twee keer over was het na drie maanden he-le-maal weg. Maar hoe ging het dan bij mijn neus? In april 2017 heb ik de fillers in mijn neus laten plaatsen en ik was meteen helemaal blij met het resultaat! Het werd zowel boven als onder de bobbel op mijn neus geïnjecteerd, zodat deze optisch recht werd. Ook de rechter zijkant werd meegenomen, omdat ik 2 (onbehandelde) breuken in mijn neus heb gehad waardoor er én een bobbel op zit én hij scheef staat. Ik was direct ontzettend gelukkig met het resultaat! Echter bleek na twee weken dat de filler een beetje vanaf de neusbrug naar de zijkant verschoven was, ter hoogte van mijn ogen. Hoe dat heeft kunnen gebeuren wisten ze bij de Velthuiskliniek ook niet precies... Zij gaven aan dat de filler de eerste weken nog een beetje beweegbaar kan zijn maar dat een echte verschuiving niet gauw voorkomt. Natuurlijk dacht ik: ik probeer het gewoon zelf weer op zijn plek te schuiven... en gelukkig ging dat goed! Beetje hardhandig wel; het zou niet goed zijn dat de filler al verplaatst met het eraf halen van mijn make up bijvoorbeeld.

Ik had nog gegoogled maar ik kon geen reviews vinden van anderen die ook een verschuiving hadden meegemaakt. Mocht je nu ook fillers in je neus hebben of willen, geen paniek mócht dit dus gebeuren. Het zal waarschijnlijk alleen in de eerste weken voorkomen waarin de filler nog vloeibaar is, dan kun je dus proberen het weer op zijn plaats te wrijven,  of natuurlijk gewoon teruggaan. Ik ben redelijk eigenwijs in dit soort dingen dus wilde het eerst zelf proberen😌. Ondanks dit kleine voorvalletje ben ik zó ontzettend blij met  het resultaat en met het feit dat deze behandeling (sinds nog best kort) bestaat! Nu ik 9 maanden verder ben en zie dat er nog niks in volume afgenomen lijkt te zijn, heb ik zeker het idee dat dit inderdaad nog 1,5 jaar kan blijven zitten. Voor mij is het dus een kleine ingreep met een enorm groot resultaat geweest! Hieronder zie je mijn voor en na foto's en de foto's van nu.

Ik hoop dat deze update nuttig was voor diegenen die hierin geïnteresseerd zijn en mocht je vragen hebben, stel ze gerust! 😊

PS. Ben jij benieuwd waar BLES Magazine voor staat? Of wat het verschil is tussen een blog en een online magazine? Lees hier dan de meest gestelde vragen over BLES Magazine!