Soms kom je producten tegen waarvan je denkt: 'waarom kwam ik dit niet eerder tegen?'... Let me tell you: de warmtepleisters / warmtepads van de Action zijn van die dingen. Ik heb ze een aantal jaar geleden ontdekt en ik kan niét meer zonder! Ik heb ze al heel wat keren aangeraden aan anderen, dus laat ik het ook maar met jou delen! Deze wil je inslaan...

De warmtepleisters van de Action zijn pleisters van ongeveer 10x14 cm, welke warm worden wanneer je het folie eraf haalt en ze in aanraking komen met zuurstof. Het zijn natuurlijke bestanddelen, dus geen schadelijke stoffen! Wel zo fijn om te weten😊 De temperatuur loopt geleidelijk maar snel op naar zo'n 50 graden. Je kunt ze dan ook niet direct op je huid plakken, maar wel over een hemdje of t-shirt bijvoorbeeld. Ze zijn bedoeld om spier- en gewrichtspijn te verhelpen, maar ik gebruik ze vooral hiervoor:

Menstruatiepijn
Aangezien dit toch elke maand terug komt zijn warmtepleisters hiervoor my holy grail. Sommige vrouwen hebben natuurlijk nergens last van, wat me echt ontzettend fijn lijkt! Ik behoor tot de groep vrouwen die het liefst een paar dagen onder een dekentje op de bank kruipen met een kruik, een sloot thee en pijnstillers. En Tony Chocolonely. Ik heb zelf vaak behoorlijk last van buikpijn en pijn in mijn onderrug, waar ik vervolgens weer chagrijnig van wordt en daar kan ik dan weer om janken (herkenbaar meiden?) dus iets wat daartegen helpt: graag!  Met een kruik naar je werk gaat natuurlijk niet, dus een warmtepleister onder je kleding die niemand ziet en die 8-12 uur lang warmte afgeeft? Yes please! Ik kan werkelijk niet meer zonder deze fijne hulpmiddeltjes.

Rugpijn
Voordat ik actief begon met hoelahoopen als workout was mijn rug echt een drama. 24/7 rugpijn en bij het minste of geringste verdraaide ik mijn rug. Je gaat dan al gauw niét bewegen en dat maakt het er juist niet beter op. De warmtepleisters verzachten de pijn én ze houden je spieren warm zodat het allemaal niet onnodig vast gaat zitten. Ook ideaal voor spierpijn in je nek of schouders. Lekker een sjaal erbij om, dan blijven ze goed op hun plaats zitten en ben je snel van de spierpijn af.

Om lekker warm te blijven
Als echte koukleum plak ik de warmtepleisters vaak in het midden van mijn rug, gewoon om lekker warm te blijven. Het maakt echt een groot verschil ... als je rug lekker warm aanvoelt zul je het over het algemeen ook warmer hebben. Deze tip heb ik eerder al opgenomen in een artikel over 6 praktische tips voor echte koukleumen (op kantoor)! Als jij het ook altijd koud hebt, lees dat artikel dan eens. Wie weet heb je er wat aan!

Oh ja, had ik al vermeld dat de warmtepleisters van de Action slechts 1,89 euro per vier stuks kosten? Je kunt je wel voorstellen dat ik heel wat pakjes met pleisters insla. A-merken zoals Voltaren verkopen ze ook, maar deze vind ik veel stugger dus dat zit niet zo lekker én ze kosten al gauw 10 euro per twee. No thanks, die van de Action zijn mijn enige echte redders in nood!


PS. Ben jij benieuwd waar BLES Magazine voor staat? Of wat het verschil is tussen een blog en een online magazine? Lees hier dan de meest gestelde vragen over BLES Magazine!