Verzekeringen... Het zijn zaken die je nodig hebt, maar die je vaak veel geld kosten. Zo is dat vaak ook het geval met je autoverzekering. Maar weet je eigenlijk wel of jouw verzekering niet veel goedkoper kan? Door autoverzekeringen te vergelijken kun je vaak veel geld besparen. Maar hoe vergelijk je autoverzekeringen nu snel en overzichtelijk? Op autoverzekering.nl vind je een handige tool die je helpt bij het vergelijken van je huidige verzekering, het afsluiten van een nieuwe, goedkopere autoverzekering én het opzeggen van je oude verzekering! 

Op autoverzekering.nl vergelijken ze 28 autoverzekeraars om voor jou de beste verzekering te vinden voor de laagste prijs. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je gegevens invullen, zoals je kentekennummer, je adresgegevens en je geboortedatum. Daarna mag je zelf een dekking kiezen, zoals WA verzekerd, WA+Casco of All Risk verzekeren. Daarna klik je op 'vergelijk autoverzekeringen' en je krijgt een overzicht in beeld met daarin alle autoverzekeringen die bij jou passen. Je ziet meteen wat de voordelen per verzekeraar zijn en wat je maandbedrag wordt. Maar je kunt niet alleen vergelijken, je kunt ook meteen overstappen op een nieuwe autoverzekering. Ook fijn om te weten: er zitten geen flauwe addertjes onder het gras. Je vergelijkt, je kiest een nieuwe autoverzekering en je stapt over. 💪

Centraal Beheer autoverzekering

Centraal Beheer Achmea, bekend van de reclames ‘Even Apeldoorn bellen, is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Bij Centraal Beheer Achmea kun je pensioen-, levens- en schadeverzekeringen afsluiten, maar dus ook een Centraal Beheer Autoverzekering. Deze stel je zelf samen, afhankelijk van jouw wensen. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf de hoogte van je eigen risico. Daarnaast staat service bij deze verzekeraar hoog in het vaandel. Ze bieden een 24/7 service, wat erg fijn is als je onverhoopt pech krijgt op een slechte timing. Hoewel, pech hebben is altijd een slechte timing! Maar bij Centraal Beheer Achmea weet je in elk geval zeker dat je recht hebt op gratis vervangend vervoer en 3 jaar van de aanschafwaarde terug bij diefstal of wanneer je auto total loss is.

Neem eens een kijkje op de website van autoverzekering.nl om te kijken of jij wellicht ook niet beter kunt overstappen naar een voordeligere autoverzekeringsmaatschappij. Wanneer het op zaken als verzekeringen aankomt loont het vaak om te vergelijken. Verzekeringsmaatschappijen stunten namelijk geregeld met hun prijzen... Het zou dan toch zonde zijn als je onnodig te veel betaald voor je autoverzekering?