De zomer komt er bijna aan! Dat is niet alleen de tijd om je vrolijkste zomerkleding tevoorschijn te halen, ook je nagels mogen stralen! De leukste kleurtjes, printjes en figuurtjes zien we massaal voorbij komen op Pinterest en Instagram. Ik heb mijn favoriete nailart foto's verzameld en ik deel ze graag met je in dit artikel. Zo kun je lekker inspiratie op doen voor vrolijke zomer nagels!

Mijn ultieme favoriet? De eerste afbeelding hieronder, met een gradiënt glitter aan de bovenkant! Stiekem is dit ook wel een héél makkelijke manier om zomerse, feestelijk uitziende nagels te creëren. Je kunt zo'n look bereiken met een sponsje, maar ik vind het het makkelijkst om gewoon laagje voor laagje glitters aan te brengen totdat het mooi overloopt. Met handige dotting tools of plakband/tape kom je ook een heel eind met het aanbrengen van strakke lijnen, figuren of bloemetjes.

Pak je favo nagellak erbij, wees creatief en creëer de leukste nailart voor de zomer! 😀


--