Een nieuwe interieurtrend die ik de laatste tijd veel voorbij zien komen op onder andere Instagram, is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten én in verschillende materialen. Ik heb eens rondgekeken online en zag al snel dat er voor elke inrichting wel een wereldkaart in bijpassende stijl te vinden is. Lijkt mij heerlijk om met zulke wanddecoratie heerlijk weg te dromen over je volgende reis! Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Lees dan snel verder en doe lekker inspiratie op😁

Unieke wereldkaarten voor elk interieur

Een wereldkaart heb je in heel veel verschillende ontwerpen. Een van die soorten is een wereldkaart voor kinderen. Een wereldkaart voor kinderen vind ik zo leuk en leerzaam voor die kleintjes! Veel wereldkaarten, zoals die van Wereldkaarten.nl, hebben een vrolijk en kleurig ontwerp en zijn voor kinderen de ideale manier om de wereld te ontdekken. Door de vrolijke plaatjes trekt de wereldkaart ook meteen je aandacht! Een wereldkaart met ontwerp voor kinderen is dan ook de perfecte wanddecoratie voor op een kinderkamer. Niet alleen leuk voor de kinderen, ook voor de ouders!


Wereldkaarten van verschillende materialen

Een wereldkaart kan daarnaast op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan canvas, hout, posterpapier, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter, zodat je de wereldkaart helemaal kunt afstemmen op jouw interieur. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout juist een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen weer lekker industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur! Daarnaast kun je ook kiezen voor een lijst in zwart of wit, of geen lijst. Ik heb zelf voor een canvas wereldkaart gekozen zonder lijst met een wat rustigere print: zwart met tekst. Deze vind ik namelijk overal bij passen en zwart op wit springt er lekker uit!

Wat vind jij van mijn wereldkaart hier rechts onder? Ik ben echt helemaal fan van deze interieurtrend!