Wat doen we allemaal als we niets leuks weten te doen  met ons haar? Juist, op een knotje of een staartje. Kan ├│├│k leuk zijn, maar mocht je (net als ik) he-le-maal inspiratieloos zijn en geen idee meer hebben wat je nu met je haar aan moet, lees dan even verder. Ik ben het internet afgestruind naar leuke inspiratie voor halflang haar. Maar met iets korter of iets langer haar dan dat kun je deze kapsels natuurlijk ook gewoon maken.

Het begon 1,5 jaar geleden bij mij... Na 4 jaar non-stop hair extensions te hebben gedragen besloot ik daarmee te stoppen en mijn eigen haar- of wat daar nog van over was- in een boblijn te knippen. Ik droeg namelijk niet zomaar hair extensions, nee, ik droeg elke dag 2 sets tegelijk. Dat resulteerde in extreem lang en (nu zie ik dat pas) onnatuurlijk dik haar, maar op dat moment vond ik het ├ęcht mooi. Na 4 jaar had ik kale plekken op mijn hoofd en haaruitval, dus op een geven moment zette ik de schaar erin. Nadat mijn boblijn wat langer was geworden, wist ik er geen raad meer mee. Op een staart kon nog net niet, een leuke knot al helemaal niet. Nu heeft mijn haar die half-lange lengte bereikt van 'niet kort haar maar ook niet lang haar'... Nog steeds wist ik niet echt wat ik ermee moest, behalve het op een knotje opsteken...

Tot aan nu! Want nu h├ęb ik me toch leuke haar inspiratie gevonden­čśä I present you: de leukste kapsels voor half lang haar! Veel met vlechtjes of knotjes, maar dan net wat anders.


Mijn extreem lange haar vs. de enige 3 kapsels waar ik met mijn lange boblijn raad mee wist­čÖł