Wie BLES Magazine al wat langer volgt, weet dat ik jarenlang hairextensions gedragen heb. Werkelijk elk soort hairextensions had ik geprobeerd, van weaves tot ringetjes, tape-ins en clip-ins. Echter is er één soort hair extensions waar ik gek genoeg nog niet eerder van gehoord had... de wire hair extensions! Deze unieke manier van hairextensions dragen licht ik dan ook heel graag toe in dit artikel.

Hoezo uniek, denk je misschien? Ik vind deze hairextensions uniek, omdat ze de enige in hun soort zijn die niet schadelijk zijn voor je eigen haar. Het kan dus zéker wel, hair extensions dragen zonder dat je eigen haar daarvan uitvalt of beschadigd raakt! Van de webshop hairextensionsvoordeel mocht ik de Bighair Wire hairextensions testen in de kleur donkerbruin. Dit zijn 100% human hair, double drawn (haarschubben lopen in dezelfde richting) hair extensions van top kwaliteit.... En dat merkte ik direct. 😁

Hairextensionsvoordeel webshop
Het is trouwens al lang niet meer zo dat je hairextensions alleen bij de kapper kunt krijgen. Voor sommige manieren van haar bevestigen is dit wel nodig, maar de webshop hairextensionsvoordeel.nl heeft verschillende soorten extensions die je makkelijk zelf kunt bevestigen. Denk hierbij aan clip ins, ponytails en de wire hairextensions die ik nu heb. Mijn pakketje met hairextensions was trouwens super snel binnen, altijd fijn zo'n snelle verzending!

Waarom Wire hairextensions?
Zoals ik eerder aangaf heb ik ontzettend veel soorten en merken hairextensions geprobeerd. Ze hadden vrijwel allemaal met elkaar gemeen dat het haar ontzettend snel uitviel én dat mijn eigen haar het zwaar te verduren kreeg. De wire hairextensions werken echter niet met ringetjes, lijm of vele clipjes. De strook met haar hangt als het ware op je hoofd aan een ontzettend sterk, onzichtbaar draad. Ik heb het getest: het breekt echt niet! Super sterk dus, en je ziet de draad totaal niet. Eerst dacht ik dat het zou snijden in mijn hoofdhuid, maar dit is absoluut niet het geval omdat het gewicht juist goed verdeeld is. 

Zo werken Wire hairextensions
Ik heb eerst de draad op maat gemaakt met de zwarte 'schuifjes' die aan de draad zitten en deze goed vastgeknoopt. Toen de draadjes bijgeknipt en that's it: klaar om te gebruiken! Ik hing de hairextensions als het ware om mijn hoofd heen, zodat de draad bovenop je hoofd valt, een beetje ter hoogt van een haarband. De baan met haar hangt dan net boven je nek en 'klemt' zo vast. Vervolgens kamde ik mijn haar erover heen en zat het goed en stevig in mijn haar bevestigd. Er zit trouwens één clipje in de baan met haar voor een nog betere bevestiging. 

Ik ben super positief verrast door deze hairextensions, omdat ik mij stiekem toch wel afvroeg of dit zou werken met een 'wire'.  Gelukkig is het haar met 150 gram/50 cm lengte niet zwaar, maar toch vol tot aan de punten... En dat voor maar €179,95! Ook was de kleur een perfecte match met mijn eigen haar en blende het mooi. Ik moest mijn eigen haar wel even stijlen zodat het mooi bij de extensions paste, maar het is natuurlijk 100% menselijk haar, dus ik kan het een volgende keer gewoon krullen. 

Kijk voor meer informatie over hairextensions (en hoe je deze kan bevestigen en verzorgen) op de webshop hairextensionsvoordeel .👈