Zoals je in mijn eerdere post over mijn nieuwe Daniel Wellington horloge al kon lezen pakt Daniel Wellington tijdens deze Black Friday dagen enorm uit! Black Friday was dan wel afgelopen vrijdag, maar de Black Friday Madness is nog niet opgehouden! Lees snel verder :)

Daniel Wellington heeft echt gave Black Friday Deals, zoals 50% korting op de Dapper horloges, maar ook 20% korting op geselecteerde combinaties. Het mooie is dat je met mijn kortingscode BLESMAGAZINE nog eens 15% korting op je gehele bestelling krijgt, ook wanneer je een sale item shopt😎 Dat is nog eens lekker shoppen, toch? Wees er wel snel bij, want er is natuurlijk een behoorlijke run op deze prachtige Daniel Wellington items.

Juist nu is het 't ideale moment om alvast aan Kerst kadootjes te denken en een prachtig horloge voor je dierbaren te bestellen, of natuurlijk gewoon als kadootje aan jezelf ;) Niet alleen de horloges van Daniel Wellington zijn een echte musthave, ook de classic bracelets staan waarschijnlijk hoog op ieders verlanglijstje. Ze zijn tijdloos en minimalistisch, waardoor de armbanden bij elke stijl passen én natuurlijk matchen bij je horloge.

Ga jij ook online shoppen bij www.danielwellington.com? Vergeet dan niet mijn kortingscode blesmagazine toe te voegen bij de checkout en profiteer van deze mega Black Friday madness!