Alledaagse Make-Up Look Met Nepwimpers

 


Herken je dit? Dat je - omdat je waarschijnlijk net als ik door corona heel veel thuis bent - écht geen zin hebt in lagen make up en je fully dressed aankleden? Ik kreeg door dat vele thuis zitten non stop een gevoel alsof ik weekend had (ook al moest ik gewoon werken) waardoor ik het liefst ook in mijn loungewear en make-uploos hoofd achter mijn laptop zat. Totdat ik een artikel las waarin stond dat je juist aankleden en make-uppen alsof je naar kantoor gaat, je véél productiever maakt. En eerlijk is eerlijk, met wat kleur op mijn gezicht zet ik net wat comfortabeler die camera aan in mijn Teams meeting 😜


Ik begon afgelopen augustus met het dragen van nepwimpers, na een jarenlange break. Wat een uitkomst weer! Het scheelt minutenlang plamuren van lagen mascara en diezelfde mascara er 's avonds weer af schrobben. Die nepwimpers werden dus al gauw onderdeel van mijn vaste make-up routine. De foundation laat ik liggen voor de feestdagen, want ik gebruik tegenwoordig alleen concealer. En nog wat andere producten voor mijn alledaagse make-up routine (die slechts 5 minuten kost). Kijk je mee in onderstaande video? Ik zou het super vinden als je je abonneert op mijn gloednieuwe YouTube kanaal - daar verschijnen meer video's en tutorials op het gebied van Beauty, Life, Entertainment & Style.


Fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2021!🎄


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.