6 Lightroom Presets Bundel


Gebruik jij nog geen presets? Hierom zou je dat wél moeten doen!


Presets, je hebt er vast wel eens van gehoord (of misschien maak je er al gebruik van). De prachtige foto's die er op jouw social media feed of blog uitspringen doen dat niet voor niks. De meeste influencers en bloggers maken namelijk gebruik van Presets (voorinstellingen om je foto's te bewerken en van filters te voorzien). Waarom zou je hier gebruik van willen maken?

Creeër een uniforme, herkenbare stijl in jouw foto's
Je hoeft geen photoshop expert te zijn voor prachtig uitziende foto's die één stijl uitstralen. In een preset staan deze instellingen al voor je klaar en tover je jouw afbeeldingen met één druk op de knop om in prachtige foto's. Er zijn talloze presets beschikbaar, ook gratis varianten. Het issue met gratis varianten is dat deze vaak slechts één (kleur)laag bevatten, vergelijkbaar met eveneens gratis Instagram filter apps. Presets bevatten ook instellingen in bijvoorbeeld contrast, scherpte, helderheid, saturatie, kleurtoon en witte of zwarte tinten.

Bundel met 6 Colorful presets (41 varianten)
De Colorful bundel bestaat uit 6 verschillende presets welke doorgaans €52-, kost, maar je kunt deze hieronder downloaden voor slechts €5-,. De bundel is compatible met de gratis versie van de Lightroom app. Zo kun je eindeloos afwisselen en uitproberen om te ontdekken welke preset jij het mooist vindt. Je kunt het best de presets downloaden via je smartphone. Wanneer je de Lightroom app opent, kun je de presets (afbeelding formaat .dng) uploaden in je bibliotheek en de presets naar keuze als voorinstelling instellen. Zo tover jij al je foto's om naar deze prachtige kleurrijke filters die van je feed (of blog) af spatten!

Zie hieronder een overzicht van de 6 presets (elke heeft 4 tot 7 varianten, wat zorgt voor 41 presets in totaal).Benieuwd wat je nog meer kan doen om eruit te springen op social media? Lees dan het artikel: Zo Springt Jouw Post Eruit Op Social Media


Mogelijk gemaakt door Blogger.