OVER BLES MAGAZINEBLES Magazine is een online platform voor vrouwen met informatieve en inspirerende artikelen, tips en tricks op het gebied van Beauty, Life, Entertainment & Style. Dit zijn onderwerpen die altijd mijn persoonlijke interesse hebben gehad en waar ik veel over heb geleerd door de jaren heen... Dat geeft me dus ook veel om te delen. Ik deel mijn ervaringen, kennis en bevindingen over bepaalde onderwerpen hier op BLES Magazine om anderen te informeren en te inspireren, maar soms ook om bewustzijn te creëren. Met dit online platform kan ik delen wat ik interessant, belangrijk en relevant vind om te delen. Op BLES Magazine zijn er geen taboe-onderwerpen, omdat dit platform een ​​weerspiegeling van mezelf is. Ik ben een open boek, dus de artikelen op BLES Magazine kunnen ook lekker persoonlijk zijn. 😉 Dat maakt BLES Magazine een combinatie van mijn persoonlijke blog en een online platform voor jonge meiden en vrouwen zoals mijzelf.

Hopelijk lees je BLES Magazine met veel plezier! Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op de homepage of via de contactpagina. Neem ook eens een kijkje op de Veelgestelde Vragen pagina, wie weet wordt jouw vraag daar al beantwoordt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg mij / BLES magazine  op Facebook InstagramBloglovin  en YouTube voor de laatste updatesMogelijk gemaakt door Blogger.