BLES Magazine: de online hotspot voor Beauty, Life, Entertainment en Style gerelateerde artikelen, tips & tricks en trendreports!

Wat leuk dat je meer wilt  weten over BLES Magazine! In september 2016 ging BLES Magazine live, wat niet onopgemerkt ging. Onder andere Emerce pikte het nieuws op dat ik na 7 jaar stopte met mijn internationale fashion blog en verder ging met BLES Magazine.

Na zoveel jaar bloggen over mijn ervaringen in de modewereld en mijn eigen stijl, vond ik het tijd voor iets heel anders. Iets waar ik mijn passie, maar ook mijn kennis en inspiratie in kwijt kon. Dat werd BLES Magazine, een online magazine meets persoonlijk blog, waar de onderwerpen Beauty, Life, Entertainment en Style centraal staan. Ik heb ruim een jaar in het Engels geschreven op BLES Magazine, maar in november 2017 besloot ik om in het Nederlands verder te gaan. Het internationale publiek van BLES Magazine had plaats gemaakt voor met name Nederlandstalige lezers. Daarnaast is Engels zo goed als mijn tweede taal, maar écht jezelf zijn en je uitdrukken in de juiste woorden, dat gaat natuurlijk het makkelijkst in je moedertaal. De keuze om te switchen naar Nederlands was dan ook snel gemaakt! Echter zul je oudere artikelen nog wel in het Engels tegenkomen.

Hopelijk lees je BLES Magazine met plezier en zie ik je snel weer terug! Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg BLES Magazine dan via Bloglovin of Facebook.

Lees hier mijn privacyverklaring