Welkom op deze pagina! Hier lees je meer over mij, de blogger achter BLES Magazine. Ik ben Malu Swartjes, ik ben 26 jaar en ik begeef me nu ruim 8 jaar in de wereld van het bloggen. Ik begon rond mijn 17e met het lezen van fashion blogs zoals The Blonde Salad, Karla's Closet en FashionToast. Ik was gefascineerd door de professionaliteit van deze bloggers, hun manier van schrijven en de look en feel van foto's en design die zo mooi op elkaar aansloten. Niet voor niets zijn deze 3 bloggers dan ook uitgegroeid tot hardwerkende ondernemers en stijliconen in de hedendaagse modewereld.

Dat wilde ik ook! Een eigen blog; een plekje op het internet creëren en schrijven over mijn zelf ontworpen creaties en DIY projecten. Ik besloot in het Engels te gaan bloggen, kocht een domeinnaam en verdiepte mij in het werken met HTML code zodat ik mijn blog precies zo kon maken zoals ik het voor me zag. Ik kon er al mijn creativiteit in kwijt en al gauw merkte ik dat het bezoekersaantal ging groeien. Langzaam aan leerde ik meer over de online marketing kant van het bloggen: hoe ik door social media en linkbuilding een groter publiek kon bereiken. Zo groeide mijn blog uit tot een succesvol internationaal mode blog. Ik heb met mijn blog ontzettend veel mooie samenwerkingen gehad met merken zoals OnePiece, Luxury for Princess, Ugg Australia, Ray-Ban en Zalando. Toch begon het me tegen te staan dat mijn blog voornamelijk over mijzelf ging. Ik merkte dat ik me meer en meer druk maakte om mijn outfits, want tsja, een fashion blogger moet er zelf wel altijd stylish verantwoord uitzien, vond ik. Ook werkte ik samen met een hair extensions merk... dan moest ik toch zeker wel élke dag hair extensions dragen. Voor ik het wist was ik alleen maar bezig met mijn uiterlijk. 

Ik biechtte op: ik was een beetje klaar met het oppervlakkige modewereldje. Of eigenlijk: wat het met mij deed. Ik besloot minder vaak naar events te gaan en ging nadenken over hoe ik tóch kon blijven schrijven over mijn favoriete onderwerpen zonder dat het weer een blog over 'mij' werd. Ik koos onderwerpen waar ik graag over schreef en waar ik veel vanaf wist: Beauty, Life, Entertainment & Style. Zo kwam de naam BLES tot stand! Omdat ik een magazine-achtig design erg mooi vond en de persoonlijke berichten meer plaats gingen maken voor informatieve artikelen, vond ik 'Magazine' er goed bij passen.

Inmiddels schrijf ik nu met veel plezier voor BLES Magazine en ben ik geswitched van Engels naar Nederlands. Door het jarenlange bloggen en alles wat daar qua samenwerkingen voor vele opdrachtgevers bij komt kijken, wist ik zeker dat ik een passie had voor schrijven, social media èn online marketing. Deze skills wilde ik ook op carrière gebied in gaan zetten! Vandaag de dag ben ik dan ook werkzaam als marketeer, bij een heel mooie organisatie: ContactCare... dichterbij dan van je hobby je werk maken als dit had ik niet kunnen komen😉 Naast mijn fulltime baan ben ik nog steeds niet van plan om te stoppen met het verder ontwikkelen van mijn eigen creatieve 'stukje internet'. Ik hoop dan ook zo lang ik en mijn lezers het leuk vinden te kunnen schrijven hier op BLES Magazine.

Veel leesplezier!


Lees hier mijn privacyverklaring