BLES Blogger LijstIn het social media tijdperk lijken blogs steeds vaker op de achtergrond te verdwijnen... en dat is zonde! Anno 2020 zijn er nog steeds ontzettend veel leuke, inspirerende blogs van Nederlandse bodem die je van lekker leesvoer, een dosis inspiratie of leuke tips en tricks voorzien. De BLES Blogger Lijst is een verzameling van (actieve) blogs in verschillende categorieën. Zo kunnen de lezers van BLES Magazine andere blogs ontdekken, maar kunnen ook andere bloggers of bedrijven nieuwe blogs ontdekken. Daarnaast is een link naar jouw blog op BLES Magazine fijn voor je linkbuilding👌.

Dus, blog jij over mode, beauty, lifestyle, food, travel of juist mom life? Meld je blog dan (gratis natuurlijk) aan voor de BLES Blogger List en zet jouw blog hier in de spotlight. Aanmelden is makkelijk. Stuur een mail naar blesmagazine@mail.com (géén gmail of hotmail, het is echt @mail.com ;) en vermeld daarin je blog naam, URL en één categorie waar je je blog in geplaatst wil hebben. Binnen twee dagen ontvang je een bevestiging van je aanmelding en kun je jouw blog bewonderen in één van onderstaande Blogger Lijsten.


Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg BLES Magazine dan op Facebook  en Instagram voor de laatste updates.

*Heb jij een blog die niet in één van bovenstaande categorieën past? Stuur dan een mailtje en deel jouw blog en suggestie voor een blogger lijst, wie weet zie jouw blog dan snel terug op deze pagina.


Mogelijk gemaakt door Blogger.