CONTACT

Heb je een vraag, suggestie of een verzoek voor een samenwerking? Neem dan contact met me op via blesmagazine@mail.com of via social media: Facebook Instagram & YouTube.

Samenwerkingen 
Ik sta altijd open voor samenwerkingen, wanneer ik een match zie met BLES Magazine en het publiek van BLES Magazine. Gesponsorde content worden altijd als zodanig gemarkeerd met '*gesponsorde content', daar zal ik geen uitzonderingen op maken vanwege de strikte richtlijnen van de Nederlandse Reclame Code.

Gast artikelen
Ik publiceer geen gast artikelen op BLES Magazine omdat ik er de voorkeur aan geef al mijn content zelf te schrijven - in mijn eigen woorden en eigen schrijfstijl. Daarnaast vind ik het veel te leuk om zelf te doen :)  

Studenten werk
Ik heb niet altijd de extra tijd om vragen of enquêtes voor studie opdrachten te beantwoorden, maar ik ben altijd bereid om te helpen áls ik de tijd heb. E-mail me je verzoek en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Evenement uitnodigingen 
Ik sta altijd open voor productlanceringen, winkelopeningen en andere evenementen. Stuur je uitnodiging naar blesmagazine@mail.com en ik zal proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen. 

Mogelijk gemaakt door Blogger.